Aanvraag Formulier

Hieronder vindt u het aanvraagformulier voor een massage, waxing of private training. Na het invullen van dit formulier wordt u aanvraag doorgestuurd naar de desbetreffende medewerker. Deze zal u binnen 2 uur (tijdens de openingsuren) berichten of uw aanvraag mogelijk is. Mocht uw aanvraag niet mogelijk zijn, dan stellen wij u een alternatief voor. Wanneer uw aanvraag mogelijk is, wordt u op de hoogte gesteld met een bevestiging waar óók het adres van de praktijk is vermeld. 

Wij vragen u vriendelijk bij massages en waxing, i.v.m. Covid en Monkeypox, u maximaal 1 uur voor de behandeling te douchen. U kunt er ook voor kiezen bij op de praktijk te douchen. U kunt dan zowel vóór als ná de behandeling douchen en kost € 10,00 in totaal. Dit geeft u aan in het aanvraagformulier.

4Relax is gevestigd in 's-Graveland en heeft genoeg gratis parkeerruimte in de straat. Met het Openbaar Vervoer zijn wij wat minder goed bereikbaar. Om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken, hebben wij een zogenaamde "Pickup & Return" Service die u ophaald en terugbrengt naar station Hilversum Centrum. Kosten hiervoor zijn € 10,00 en kunt u aangeven in het aanvraagformulier. Er wordt met u overlegd hoe laat en waar uw chauffeur op het station voor u klaarstaat.

U kunt de trein nemen naar Hilversum Centrum. Vanuit daar neemt u de bus 1 naar Kerkenlanden. Uw halte is Vaartweg halte bij de ESSO. Vanuit daar is het ongeveer 20 minuten lopen naar de praktijk. En optie zou kunnen zijn om een NS fiets of scooter te huren op station Hilversum Centrum. 

Laden...