Beste Cliënt, bedankt dat je mij het vertrouwen gaf je te masseren, ik hoop dat je genoten hebt en zou je willen vragen je ervaring te delen met anderen. Ik ben je erg dankbaar hiervoor. Wil je wel een review achterlaten maar liever geen naam? Plaats dan je review onder de naam "Anoniem"

Aldo Schutte

 

 

Geweldige massage

5 mei 2024

Gisteren voor het eerst een massage van Aldo gehad en deze was zeer ontspannend en heerlijk om te ondergaan!

Aldo is professioneel, vriendelijk, geeft duidelijke informatie vooraf en gebruikt verschillende heerlijke soorten massage oliën.

Na veel stress, kon ik zo’n massage goed gebruiken.

Ik kan deze masseur zeker aanbevelen en kom snel weer eens terug.

Johan

Relax intense massage Aldo

5 april 2024

Onlangs bij Aldo een relax intense massage gedaan. Na een vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over hoe hij te werkt gaat begon Aldo met de massage. Het was absoluut intens en een super ervaring. Ik kom zeker terug. Bedankt!

Remco

Remco

In-tense!

9 november 2023

Absoluut genoten van diepe en intense massage op Aldo’s heerlijk verwarmde tafel. Met lekkere olie en zijn ferme, maar ook sensitieve, touch, brengt hij je helemaal in contact met jezelf, en voelt hij tot in de kleinste details aan wat jij nodig hebt. Het attente voor- en nagesprek maakt dat je je helemaal op je gemak kan voelen.

Harm

relax massage

5 september 2023

Voor en na zijn goede adviezen gegeven. Volop genoten heb ik van een intense relax massage die me volledig tot rust heeft gebracht. M’n dank is heel groot en ik kom weer terug.

Val

relax massage

18 juli 2023

Voor een 2e keer een intense relax massage. Ook deze is super geweest. Tot de volgende keer. Enorme dank voor je aanpak Aldo. 

Val